2019-07-28
 

Kryeministri  i Kosovës Ramush Haradinaj duke matur forcat me kampionen olimpike Majlinda Kelmendi.

 

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Ramush Haradinaj, mëngjesin e sotëm e ka nisur duke matur forcat me kampionen olimpike Majlinda Kelmendi.

Trajneri i suksesshëm Driton Kuka ka qenë ai që ka postuar një foto ku shihet Haradinaj me Kelmendin.

“Kryeministri ynë po bën xhudo. Duke stërvitur kryeministrin dhe kampionen olimpike”, shkroi ai.