2019-07-27

Bëjmë terapi me Kiropraktikë që përdoret si Medicinë Alternative.

Më kësi lloji të tretmaneve mundeni të largoni dhimbjet reumatike të shumë vendeve në trup.

Tretmanet bëhen në Prishtinë nga Fizioterapeuti Kiropraktik, Orhan Ukshini.

Kontakt tel. Viber dhe Whatsapp, +383 44 620941, +383 49 188882