2019-07-24

 

Sa budalla kishim qene, u bëmë krejt qejf se më në fund u formua një Prokurori Speciale femrash pa një gjykatës mashkull.

 

Muleee se femrat do të burgosin elitën kriminele e kurvërore të meshkujve. Sa naivë e mendjelehtë paskemi qenë, hajde mendje hajde, radakja e pa lëmuar e femrave do gjykonte radaken e lëmuar të burrave kriminelë. Lakmueset e kësaj bote, siç janë femrat me shumë dëshira, do burgosin meshkujt e fuqishëm, dinak e të korruptuar!

Tani u bindëm se për të dënuar burrat duheshka burrë mbi burrë, sa të pa logjikshëm paskemi qenë, kur s’kemi dëgjuar e parë që pula të gjykojë gjelin, hajde mendje, hajde. Pse dhe në Shqipëri e Hungari në krye të Gjykatave Speciale janë femrat?, përgjigja, për të shpetuar politikanët e kriminalizuar.

Femrat s’janë të krijuara për të gjykuar meshkujt, ato janë të lindura për t’u mikluar nga meshkujt me fjalë, dhurata, ar, argjent, para, e dashuri!/INA