2019-07-20

 
 

Sot do të bëhet hapja e pikës së përkohshme kufitare, Restelicë-Strezomir, që lidhë Maqedoninë e Veriut me Kosovën.

 

Në këtë ceremoni do të marrë pjesë ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski dhe ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Ekrem Musatafa.