Dramë e vërtetë është zhvilluar në qendër të Shkupit mbrëmë kur një vjedhës me armë zjarri ka vjedhur fitimet e ditës në një kiosk për ushqim të shpejt në Shkup.

MPB-ja infromon se mbrëmë rreth orës 1 e 10 minuta në SPB-në e Shkupit është lajmëruar se në një kiosk për ushqim të shpejtë në qendër të qytetit një person ka kryer vjedhje të rëndë dhe ka përvetësuar të gjitha fitimet ditore, menjëherë pas kësaj ka reaguar policia dhe është arrestuar një person me iniciale A.A.S (36)./Alsat