ZORAN ZAJEV JU JENI AJ QE JAVE LESHUAT PRUSHN NE DORE SHQIPETAREVE .JU PO KËRCËNONI…
Zoran Zajev tani po e kërcënon El Cheken ….. për rastin e përgjimeve . Ai që duhet të pendohet jeni ju, Kryeministri i Republikes ish- jugosllave të Maqedonisë së Veriut.. Ju duhet të përgjigjeni, o Milosheviqi Junior, sepse i patë të gjitha këto përgjime, por ia latë në duar të shqiptarëve, për t’ua futur thikën mes vete, që të hasmohen vëllai me vëlla dhe t’i realizoni aspiratat tuaja antishqipetare duke përdoruar logjiken e Kalit të Trojës . Mendoni që ne shqiptarët jemi aq naivë, apo si po ju dukemi ne . Jo, keni gabuar rëndë . Një luftë vëllavrasëse mes shqiptarëve e kishin përgatitur shërbimet ruso- serbe edhe në Kosovë , Shqipëri dhe Mal të Zi, por u dështoi. Pra, ju po mundoheni që një gjë të tillë ta bartni në mes shqiptarëve të Iliridës, të cilët jane autoktonë në atë tokë dhe që e kalojnë njëmilionëshin. Nëse keni menduar me atë logjikë, po jua them realitetin se keni për t’u penduar shumë rëndë.

Hamdi Ndrecaj Panteri