11:50:49   2019-07-12

Gjatë ditës së sotme në stacionin policor në Tetovë është thirr në pyetje aktivisti i Lëvizjes Besa, Artan Etemi, për gjoja involvimin e tij me vendosjen e “shenjave” që u shfaqën dje në Tetovë. 
Paramendoni sa shtet të “fortë” kemi, kur brenda 24 orëve procesuon lëndë sepse cënohet një parti politike në qeveri, ndërsa po i njejti shtet për 28 vit nuk arrin të çrrënjosë krimin dhe korrupsionin. 
Veprimi i sotëm i policisë në Tetovë është kthim në komunizëm, që si duket dikush ende e ka pjesë të ideologjisë politike. 
Kjo qeveri që erdhi me premtimin për të sjelle drejtësi, si duket e ka ngatruar drejtësinë me komunizmin. 
Ne nuk do lejojmë që dikush të shfryje mllefin e vet duke ushtruar presionin e pushtetit ndaj aktivistëve të Lëvizjes BESA. 
TURP I QEVERISË QË RËNON DEMOKRACINË./Lajm/