2019-07-12
 

El Cheka porosi Zaevit pa deklaratës për arrestimin e tij

“Ndëgjova se Zoran Zaevi do të kërkoj nga SHBA-të arrestimin tim se po i nguci me pislliqet dhe krimet e tyre të bëra, këta të fortët e shtetit të cilët jan kok e këmb të kriminalizuar, sigurohu Zajçe kur të thirrish Trumpin të jet ai, e mos t’ju dalin përsëri ata komikët rus. Kjo është porosia e Sheqerim Ahmetit – El Chekës e shkruar në facebook, pasi që mbrëmë kryeministri Zoran Zaev në Klan Maqedoni ka thënë se do të kërkohet arrestimi i tij.

 

Zaevi u arsyetua se përgjimet e tij nuk ishin të ngjajshme me ato që po i publikon El Cheka për krerët e BDI-së. (INA)