Koreja e Veriut është shteti më i izoluar në botë dhe copëzat e jetës prej jetës atje, zakonisht ofrohen me kursim dhe përzgjedhje nga agjencia shtetërore e lajmeve.

Ndërsa bota ka një panoramë gri për vendin, regjimi përpiqet herë pas here të sjellë një tjetër imazh. Dhe pamje të tilla, janë të rralla dhe mbartin në vetvete edhe një mesazh, “në Korenë e Veriut, njerëzit janë të lumtur”./KOHA