Paradite është grabitur filiali i bankës NLB Tutunska në Saraj. Siç kumtojnë nga banka, grabitien e kanë kryer persona të armatosur derisa brenda objektit kishte klient dhe të punësuar. Nuk dihen detaje për autorët e mundshëm ndërsa policia është në vendngjarje./Alsat