Kryeministri Edi Rama deklaroi në “Vizion Plus” se pasi të ketë bërë votimet e 30 qershorit dhe të ketë marrë gjithë bashkitë është gati për dialog me opozitën.

“Lulzim Bashes i kam dërguar 6 letra. I kam kërkuar dialog. Jam i gatshëm të ulem në tryezë të hënën. Jam i gatshëm të diskutojmë të gjithë çështjet. Nuk kam asnjë kusht”,- tha Rama.