Kanë filluar kër cënimet për organizatorin e protestës së sotme në Tetovë.

 

Blerim Ahmedi, vëllau i “El Chekës” për TV21 tha se policia i ka paralajmëruar se mund të ndodh edhe incident dhe se ata nuk mbajnë përgjegjësi.

Ai pohoi se policia nuk u ka dhënë leje për të protestuar para selisë së BDI-së, me arsyetimin se është vend publik dhe u kanë thënë se mund të ket përplasje mes tyre dhe simpatizantëve të BDI-së.

Leje për të protestuar kanë vetëm para rektoratit të Universitetit të Tetovës./INA