Sjelljet e Melanisë ndaj presidentit Trump kanë tërhequr gjithnjë vëmendjen e publikut. Çifti me veprimet e tyre kanë lënë të kuptohet se diçka nuk shkon dhe videot kanë bërë xhiro në rrjete sociale ashtu siç ka ndodhur edhe sot.

 

Në shpalljen e kandidaturës për presidenvën e 2020-ës Melania pasi prezantoi bashkëshortin, u afrua drejt tij po iu shmang një puthjeje në buzë.

Trump u afrua drejt sad he me këtë rast do të shihnim një puthje në buzë nga çifti, port ë dy ndaluan për një sekondë e më pas Melania e puthi bashkëshortin në faqe.