Serbia vazhdon t’i maltretojë kosovarët që udhëtojnë drejt shteteve tjera përmes këtij territori.

 

Përveç ndalesave të shumta dhe sulmeve ndaj autobusëve me kosovarë, autoritetet serbe po zbatojnë edhe kontrolle të rrepta ndaj udhëtarëve.

Një gjë e tillë ka ndodhur sot në kufirin e Merdares.

BallkanInfo ka siguruar video në të cilën shihen se si nga autobusët me kosovarë janë nxerrë të gjitha gjësendet.

Në këtë video udhëtarët janë nxjerrë jashtë bashkë me të gjitha valixhet dhe gjësendet tjera.

Kjo tregon edhe një herë fytyrën e vërtetë të Serbisë në raportet me shqiptarët e Kosovës. /ina

https://video.gjirafa.com/keshtu-po-i-maltreton-serbia-kosovaret-qe-udhetojne-permes-ketij-shteti-mp4