14:22:52                 2019-05-20

 

 

Tani e tutje, vetura juaj mund të riparohet edhe tek garazhi Eltschinger/DAKA me pronarin shqiptar SENAT DAKA, në Niederwangen. Prioriteti ynë është kualiteti dhe siguria. Ju mirëpresim !