Shkup, 19 mars – Qeveria në séance e sotme e pranoi tekstint e harmonizuar të Marrëveshjes për uljen e çmimeve të shërbimeve për roaming në rrjetet për komunikime publike mobile në rajonin e Ballkanit Perëndimor, shkruan gazeta KOHA.

Siç kumtoi pres-shërbimi qeveritar, Qeveria e autorizoi ministrin e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevskin për ta nënshkruar marrëveshjen për uljen e çmimeve të roamingut në Ballkanin Perëndimor. (koha.mk)