02.03.2019

Shqetësimet për shtim të kontrabandës u ngritën së fundmi për shkak të pranisë së theksuar të mallrave serbe në tregun e Kosovës, pavarësisht rënies së madhe të importit, shkruan BotaSot, transmeton gazeta Koha.
Korrespondentja e Zërit të Amerikës, Edlira Bllaca, përcolli një ditë pune në veriun e Kosovës të njësisë kundër kontrabandës të Doganave të Kosovës dhe na dërgoi këtë kronikë./koha.mk