01:45:01               2019-02-28

 

 

Neper rrjetet sociale eshte shperndare nje fotografi e nje femije te vogel, pas bombardimeve te civileve nga regjimi i Asadit. Ne foto mund te shihet vogelushja e shokuar dhe e mbuluar me gjak. Ekipet e shpetimit kane arritur ta nxerrin nga rrenojat. SHTEGU.COM