22.01.2019

Clyde James dizajnon një bicikletë me pamje shumë tërheqëse të cilën don ta ketë shumkush që e shikon. Bëhet fjalë për bicikletën në formë folkswageni e cila tash për tash është e veçantë dhe duhet të jetë e vetmja në botë. Sigurisht se në ndonjë ankand mund të përfitojë një shumë të madhe të hollash.