Sipas Librit Gines të Rekordeve Botërore, motoçikleta më e madhe në botë shkon në Regio Design XXL Chopper. Madhësia e këtij gjiganti arit lartësinë  5 metërshe dhe 2,5 metra gjërësi, e të veçantë e bën motori i cili peshon jo më pak se 5 tonelatë. Këtë motoçikletë gjigante e ka projektuar  italiani Fabio Reggiani.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=xzY2KuTPHeE