Moderatori i njohur gjerman i kuizit “Kush do të bëhet milioner”, Günther Jauch, asnjëherë nuk e ka përjetuar një gjë të tillë. Kandidatja gjermane Tanja Fuss u diskualifikua nga kuizi qysh në pyetjen e parë. Është kjo kandidatja e parë në historinë 16-vjeçare të kuizit e cila nuk e ka kaluar pyetjen e parë.
Por një gjë është e sigurt: Me sharmin e saj, ajo fitoi zemrat e publikut të shumtë: “Ishte një përvojë e mirë dhe unë fitova simpatinë e publikut e jo milionin. Ndërsa, shpërblimin kryesor e kam në mikun tim”, i ka deklaruar Fuss «Bild»-it gjerman.
Pyetja në të cilën Fuss nuk diti të përgjigjet, kishte të bëjë me një racë qensh.