Ballina Kërko

gazmend freitag - rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem të bëni një tjetër kërkim

LINZA MAGAZIN: Gazmend Freitag is one of the most well known contemporary artists in...

Gazmend Freitag është një nga artistët më të njohur bashkëkohorë të Linzit. Ciklin e tij aktual ai ia kushton qytetit të tij të lindjes...

Paralele mes aktorit Aleksandër Moisiu dhe piktorit Gazmend Freitag

Remzije Zekolli Të bësh një paralele mes aktorit Aleksandër Moisiu dhe piktorit Gazmend Freitag i cili synon të arrijë suksesin e tij është një përgjegjësi e madhe përpara këtyre...

Art i bukur i një artisti klass me famë evropjane Gazmend Freitag

RUDINA PAPAJANI Kur flasim për një pikturë duhet të nënkuptojmë gjithë atë shpirt, atë sy estetik që depërton në magjinë apo trokitjen e një vrapimi...

Piktori Gazmend Freitag një realist

ASJE DUKA Gazmend Freitag, lindi për të hyrë në botën e pikturës si një uragan, ku natyra njerëzore gjeti pasqyrimin e vet më të çilter....

Ibrahim Kodra në pikturën e Gazmend Freitag

Gazmend Freitag Ibrahim Kodra, laps në letër, 59,4 x 42 cm Asje Duka Bota është një mrekulli e përzier me tmerr, shpreh në veprën e tij ”Ibrahim...

Prizreni e Kosova kanë arsye të krenohen me Gazmend Freitag, punime për Rita Ora...

Gazmend Freitag, artist e piktor me famë botërore me punime të shumta e sidomos nga punimet e njohura të tij, është bërë emër i...

Gazmend Freitag me dhjetë portrete për barazi e drejtësi të grave shqiptare

Në albumin e tij të funidt, piktori i famshëm shqiptar Gazmend Freitag, për adhuresit e artit ka portretizuar dhjetë gra të famshme shqiptare, të...

Sukses i madh i piktorit shqiptar Gazmend Freitag

Nga dita e sotme, piktori shqiptar nga Linzi i Austrisë, ka arritur ta transferojë pikturën e tij të punuar gjatë krizës së koronavirusit ,...

Piktori shqiptar Gazmend Freitag mahnitë të moshuarit në azilin e pleqve në Austri

Në një azil të moshuarish në Austri, piktori shqiptar Gazemnd Freitag ka realizuar një projekt vullnetar special. Gjatë vizitës së azilit. të moshuarit janë...

Avioni i bllokuar në Gjirokastër, vepër e Gazmend Freitag

Në kështjellën e Gjirokastrës, një qytet në jug të Shqipërisë, ndodhet Muzeu kombëtar i armëve, i cili ka një koleksion armësh nga periudha midis...