43 Lexime

Një Boeing FedEx i shpëton katastrofës në aeroportin e Stambollit (VIDEO)


Vazhdon seria e zezë e Boeing-ut. Episodi i fundit deri më sot: një 767 nga prodhuesi amerikan duhej të ulej pa pajisje uljeje në Stamboll Sipas mediave turke, një Boeing 767...

50 Lexime

Vrasjet e grave në Kosovë: Pse vdiqën Erona C. dhe Gjyljeta U.?!


Në prill, dy gra u vranë brenda pesë ditëve nga partnerët e tyre në Kosovë. Shumë kosovarë janë të tmerruar – dhe ndjehen të konfirmuar: vendi i Ballkanit Perëndimor ende nuk...

45 Lexime

Shoqata „Blaue Kreuz“ fillon grupin e vetë-ndihmës për nënat e prekura nga alkooli


Sipas studimeve, një në 30 nëna të një fëmije të mitur ka konsumim problematik të alkoolit apo substancave të tjera. Në të njëjtën kohë, ka shumë pak shërbime ambulatore ku nënat...

46 Lexime

Kosovari (24) shantazhoi një zviceran dhe përfundoi në gjykatë


Takimet „e ëmbla“ po lulëzojnë në Zvicër. Një i ri u përpoq të përfitonte nga kjo duke shantazhuar disa burra dhe duke grabitur njërin prej tyre „Ishte një gabim qoroditës që...