36 Lexime

Austriaku i pastrehë vret shtetasin maqedonas, dhjetë vite burg


Një familje nga Maqedonia e Veriut u grind me një të pastrehë. Me këtë rast fluturuan çanta, u dhanë grushta dhe shkelma. Dhe një 68-vjeçar ra pa jetë Ajo që ndodhi...

31 Lexime

Kosovari del në gjyq pasi sulmoi çiftin homoseksual në Zvicër


Në mars të vitit 2023, një kosovar ofendoi dhe rrahu një çift homoseksual të kapur për dore në Winterthur si “peder të neveritshëm” Një kosovar 38-vjeçar është dashur të hënën të...