44 Lexime

Të rinjtë në Bernë duan një ndalim të cigareve elektronike të disponueshme në Zvicër


Cigaret elektronike të njëpërdorshme do të ndalohen në Francë dhe Britani të Madhe. Çfarë mendojnë të rinjtë në Bernë për këtë ide? Në kuadër të konkursit të klasës “#AUSGEGLICHEN”, 473 të...