58 Lexime

Vërshohet qoshku i shqiptarit në Zvicër, të gjithë vrapojnë për 53 milionë frangat


Xhekpoti në Zvicër vazhdon të rritet: 53.2 milionë franga mund të fitohen të mërkurën në lotarinë zvicerane. Rreth një milion zviceranë duan të provojnë fatin e tyre – dhe po rrëzojnë...

113 Lexime

Sindikalisti shqiptar Nazim Rexhepi: Votojeni iniciativën për pensionin e 13-të të pleqërisë


Më 3 mars, votuesit zviceranë do të vendosin për nismën popullore “Për një jetë më të mirë në pleqëri” (iniciativa për pensionin e 13-të AHV). Iniciativa e Federatës Zvicerane të Sindikatave...