36 Lexime

Blerjet testuese në Kupën e Botës së Skive në Adelboden dhe Wengen


“Qëllimi është që në të ardhmen gjërat të përmirësohen!” Për të përmirësuar mbrojtjen e të rinjve, Shoqata „Blaue Kreuz Bern-Solothurn-Freiburg“ kreu blerje testuese të alkoolit dhe duhanit në garat e këtij...