111 Lexime

Nga një vogëlushe refugjate e debatuar në Austri, Arigona Zogaj tani lajmërohet si austriake dhe akademike


Në vitin 2007, fati i saj ishte në gojët e të gjithëve. Për shkak se ajo dhe familja e saj do të dëboheshin në Kosovë, Arigona, atëherë 15 vjeç, u zhduk...