49 Lexime

Shtetasja e RMV godet për vdekje një motoçiklist në Austri


Më 1 shkurt 2024, rreth orës 17:00, një shtetase 33-vjeçare e Maqedonisë së Veriut nga Welsi i Austrisë, po ngiste veturën e saj në jug në Vogelweiderstrasse dhe ka dashur të...

63 Lexime

Shtetasi i Maqedonisë së Veriut (30) rrah babain dhe të vëllain në Austri


Të shtunën mbrëma, në Klagenfurt të Austrisë janë grindur anëtarët e një familjeje nga Maqedonia e Veriut. Një 30-vjeçar është dërguar në qendrën e paraburgimit të policisë austriake Mbrëmjen e së...

42 Lexime

Aksident misterioz në Zvicër, arrestohen dy shtetas të Maqedonisë së Veriut


Aksidenti në A1 pranë Matzingen TG mbetet misterioz. Dy persona u arrestuan dhe një grua ndodhet në gjendje kritike për jetën pas një rënie prej 30 metrash. Tani gazeta „Blick“ ka...