68 Lexime

Mashtruesit po bëjnë agjitacion kundër shqiptarëve dhe prezantueses së SRF-së Sandra Boner


Një reklamë e rreme në Instagram, pretendon se prezantuesja e SRF Sandra Boner është vrarë nga një grup shqiptarësh. Reklama po bën shumë bujë sepse i kalon qartë kufijtë Në Instagram,...

45 Lexime

Reduktimi në një mënyrë moderne – detoksifikimi digjital


Koha e tepërt para ekranit ndikon në shëndetin, mirëqenien, performancën dhe ndërveprimet sociale. Reduktimi i tyre mund të ndihmojë në uljen e stresit apo edhe simptomave depresive, sipas një përmbledhjeje të...