Rona e vogël mezi që pret të fluturojë për të parë mëmëdhenë

21:41:17                   2017-07-17

 

 

 

 

 

Kjo vogëlushe shqiptare është vetëm një vjeç e gjysmë, ndërsa që tani duhet të përkujdeset që të udhëtojë për në vendlindjen e prindërve. Një akt, i cili ka prekur të gjithë mërgimtarët dhe një moment tepër emocionues. Të shpresojmë se Rona e vogël, e cila lindi në Zvicër, do të jetë udhërëfyese e gjenerateve më të reja për të mos e harruar mëmëdhenë. Fotoja ka ardhur në adresë të “Shtegu.com” nga gazetari sportiv tashmë i njohur shqiptar në Maqedoni, Reshat Ibrahimi, i cili më tej shkruan:

 

 
“Foto emocionuese. Eshte vetem njevjec e gjysme. Rona, mbesa ime, me valixhet e saja, ne aeroportin e Zurichit drejte vendlindjes se prinderve.”, ka shkrua pëplot emocione Reshat Ibrahimi.

Please follow and like us:
183547
Top