TRANSPORTI I MALLRAVE NGA ZVICRA PËR NË KOSOVË DHE ANASJELLTAS

Transport Kosovë

Transport Zvicër

 
 
 
 
 
 
 

Qendrimi Transport ju ofron çdo mundësi për të interesuarit që dërgojnë mallra të ndryshëm.

Ne gjithnjë gjejmë mirëkuptim dhe transparencë për çdo gjë, çdo përgjegjësi pas dërgesës Qendrimi Transport ju përgjigjet me dëshirë.

Mos hezitoni ju që keni interesim për të dërguar mallra në vendin tuaj, njëkohësisht çdo klient që ka nevojë të sjellë mallra nga Kosova për në Zvicër do t`ju mundsojmë në kërkesat e klientëve dhe mallin tuaj Qendrimi Transport ua sjellë në shtëpinë ku ju banoni.

Top