NJOFTIM NGA K.F. PRISHTINA BERN

10:50:31                 2017-11-04

 

 

 

 

FC Prishtina e Bernës për nder të festave TË NËNTORIT organizon Mbrëmje Muzikore

Me datën 18.11.2017 e shtunë ora 19:00.

Manifestimi do të mbahet në

FESTSAAL ST. LEONHARD
CHEMIN ST-LÉONARD 1
1700 FREIBURG NORD

Në këtë manifestim do t`ju argëtojnë këngëtarët e mirënjohur:
REMZIE E NEXHAT OSMANI SI DHE AFRIM E FIDAIM ALIU

Tel. për kontakt: 076 328 91 00 dhe 078 769 24 00

Please follow and like us:
183547
Top