NJOFTIM NGA K.F. PRISHTINA BERN

 

19:40:03                  2017-11-01

 

 

FC Prishtina e Bernës për nder të festave TË NËNTORIT organizon Mbrëmje Muzikore

Me datën 18.11.2017 e shtunë ora 19:00.

Manifestimi do të mbahet në

FESTSAAL ST. LEONHARD
CHEMIN ST-LÉONARD 1
1700 FREIBURG NORD

Në këtë manifestim do t`ju argëtojnë këngëtarët e mirënjohur:
REMZIE E NEXHAT OSMANI SI DHE AFRIM E FIDAIM ALIU

Tel. për kontakt: 076 328 91 00 dhe 078 769 24 00

 

 

 

Please follow and like us:
183547
Top