NJOFTIM

12:50:11              2017-11-01

 

 

FC Prishtina e Bernës për nder të festave TË NËNTORIT organizon Mbrëmje Muzikore

 

Me datën 18.11.2017 e shtunë ora 19:00.

 

Manifestimi do të mbahet në

FESTSAAL ST. LEONHARD
CHEMIN ST-LÉONARD 1
1700 FREIBURG NORD

 

Në këtë manifestim do t`ju argëtojnë këngëtarët e mirënjohur:
REMZIE E NEXHAT OSMANI SI DHE AFRIM E FIDAIM ALIU

 

Tel. për kontakt: 076 328 91 00 dhe 078 769 24 00

Please follow and like us:
183547
Top