“Plisat” koncert festiv për nder të Ditës së Flamurit

“Plisat” koncert festiv për nder të Ditës së Flamurit

Shoqata shqiptare “Plisat”, me seli në Dübendorf, më 18 nëntor, organizon një mbrëmje festive me koncert për nder të 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit. Në këtë manifestim do të marrin pjesë Shyhrete Behluli, Afrim Muçiçi, rapsodi Isak Karaxha, sint Isak Karaxha, ndërsa programin do ta moderojë aktori – regjisori Adem Kicaj.

Siç është tashmë traditë, në këtë eveniment nuk do të mungojë edhe kuzhina tradicionale shqiptare dhe zgarra. Ju mirëpresim.

 

Kontakti, Mexhid Morina: Tel: 0765105743

 

Please follow and like us:
183547
Top