Përkujtohet beteja e Haraçinës

20:30:27                  2018-06-23

 

 

Nesër ( e dielë) në Haraçinë, mbahet Manifestimi përkujtimor, në kuadër të manifestimit tradicional përmes së cilit “përkujtohen Dëshmorët e Kombit”, të rënë në Betejën e Haraçinës. Homazhet si dhe manifestimi fillojnë në ora 17:00. Beteja e Haraçinës, është njëra nga betejat më të lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare në Maqedoni.

Please follow and like us:
8752
Top