Menduhi BDI-së propagandën BDI Menduhit burgun?!

 

Nga Ejup Berisha

 

Dënimi i Menduh Thaçit për rastin “Titanik 2” nga ana e Gjykatës kompetente penale si pasojë e aktakuzave të inicuara nga Prokuroria Speciale, për manipulime zgjedhore, është peshqesh i BDI-së për propagandën e përsosur politike që kryetari i PDSH-së e ka bërë në favor të BDI-së në afat prej 18 vitesh. Atyre që ju bën vepra të mira përher ta kthejnë me të keq.

Apo siç thoshte gjyshi im tanimë i ndjerë Rushiti atyre që u jep bukë ata ti ndjerrin sytë me gishtat e tyre. Kështu Menduhi BDi-së ja ka bërë propagandën më të mirë të mundëshme politike me të cilën BDI qëndroi pa problem qe 18 vite në pushtet dhe BDI Menduhin e kundërshpërblen me qëndrim gratis në kohëzgjatje prej tre vitesh e dy muajsh në Hotelin luksoz me 6 yje në Burgun e Idrizovës?!

#Postim në facebook

Please follow and like us:
183547
Top