Gjendet nëna që vogëlushja ia kishte shkruar letrën e humbur për t`ia uruar festën

16:26:17             2019-05-15

 

 

Lajm i mirë! Falë shumë personave të vullnetit të mirë, brenda dhe jashtë trupave të policisë, letra e Amirës i është dorëzuar nënës së saj të mërkurën. Kanë qenë disa oficerë policorë të stacionit të lagjes, të cilët sot nënës së Amirës ia dorëzuan letrën e famshme, shkruan Shtegu.com! “Bravo dhe ju falënderojmë të gjithëve për bashkëpunimin tuaj të sinçert!”, ka shkruar në profilin e saj në Facebook, policia e qytetit të Lozanës.

Please follow and like us:
183547

*

*

Top