Çun Lajçi promovon librat e tij në Bernë

13:52:50                       2018-08-25

 

 

Të shtunën më 25 gusht 2018 në Bern, Lajçi promovon librat e tij

 

 

Takim me artistin Çun Lajçi dhe promovimi i librave të tij në Zvicër.

Artisti Lajçi ju pret me 25 gusht 2018 në Bern prej orës 15.00-18.00.

Adresa Bella Vita, Bolligenstrasse 52, 3006 Bern

 

Please follow and like us:
183547
Top