Arlind Farizi fiton çmimin e parë për prozën më të mirë

23:42:58                  2018-11-28

 

 

Profesori universitar Arlind Farizi ka fituar çmimin e parë për prozën më të mirë në kuadër të manifestimit „Tetova feston nëntorin“, manifestim ky i organizuar nga Komuna e Tetovës. Njëkohësisht, edhe garat për prozë dhe poezi më të mirë janë organizuar nga kjo komunë, ndërkohë që fitues i vendit të parë është shpallur Arlind Farizi me prozën „Për të harruar një përemër“.

 

Përndryshe, në hapësirat e kafenesë „Shend e Verë“, juria vlerësuese këtë vit shpalli si më të mira punimet si vijon:


Çmimet në poezi:


1. Shazim Mehmeti „Afshi“
2. Rami Orca „Kumt“
3. Jona Neziri „Gjeniu është femër“

 

Çmimet në prozë:


1. Arlind Farizi „Për të harruar një përemër“
2. Blerona Braho „Jetëvdekje nëpër heshtje“
3. Fatjona Abdullahu „Dialog eterik“

 

Top