EXPRESS PIZZA BIEL-BIENNE

21:44:38                  2018-11-18

 

 

Ushqim fenomenal tradicional me 100 për qind shije Kosovare Shqiptare… Komentet veç lexohen, për me vërtetue, duhet me provue edhe me shijueeee se po ia vlejke Rrespekt

 

Një koment i një mysafiri:

 

Nese ju mer malli per ushqimet e vendelindjes nga te gjitha llojet..nga specat me xhiz turshi langu i rasojt dhallt me fli taze ose grosh, gullas apo sarma, dollma,burek te shtepis me pleskavica dhe aroma e shijeshme te qebapave qe piqeshin ne grill bashk me buk te reshketa me gjath shtepie dhe ambient te ngrohte familjar ku personeli bente qe te ndiheni si ne shtepin tuaj me muzik shqipe..vendelindjen e gjeni ketu.! Ooh gati se harova embelsirat e llojllojshme cajin ton te preferuar dhe kujdesin e madh te pronarit ndaj femijeve qe kishte te cilet i trajtonte te ndihen ne qender te vemendjes. Kurse na te riturit ndiheshim krenar kur te huajt hyshin per ushqim dhe dilnin gojapur nga kultura dhe tradita jon�

 

 

Please follow and like us:
183547
Top