Jahiu: Edhe 2/3 e shumicës ndikojnë në numrin e administratës publike

14:34:38                       2018-07-29     Intervistë me Jahi Jahiun, sekretar shtetëror i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës Publike në kuadër të projektit “Dhimbjet fëmijërore të demokracisë”, i realizuar nga OJQ AGTIS. OTV Prilep   ЈАХИ ЈАХИУ: Дури и 2/3 мнозинство влијае на бројот на јавната администрација … Continue reading Jahiu: Edhe 2/3 e shumicës ndikojnë në numrin e administratës publike