REKLAMA articles

Restaurant – Pizzeria Bella Vita Bern

Restaurant – Pizzeria Bella Vita Bern

12:03:07                  2018-03-13   Das Bella Vita ist mehr als nur eine Pizzeria, es ist ein schönes, edles Restaurant im verführerisch italienischen Stil mit dem typisch südländischen Ambiente zum Wohlfühlen und Entspannen. Auserlesene, feine mediterrane Küche und andere traditionelle italienische oder Schweizer Gerichte können Sie bei uns geniessen. Ob

TRANSPORTI I MALLRAVE NGA ZVICRA PËR NË KOSOVË DHE ANASJELLTAS

Transport Kosovë Transport Zvicër ​               Qendrimi Transport ju ofron çdo mundësi për të interesuarit që dërgojnë mallra të ndryshëm. Ne gjithnjë gjejmë mirëkuptim dhe transparencë për çdo gjë, çdo përgjegjësi pas dërgesës Qendrimi Transport ju përgjigjet me dëshirë. Mos hezitoni ju që keni interesim për të dërguar mallra

UNIVERZAL PĔR NJË JETË MË KUALITATIVE

Contact informations Contact Main office: Address: Jadranska Magistrala no.47, Skopje Phone: (02)2611 258 E-mail: univerzalk@univerzalk.com.mk Contact Sales store: Address: St. Mesta no. 2 – Bit-Pazar, Skopje Телефон: (02) 2611 528 E-mail: univerzalk@univerzalk.com.mk Working hours: Monday – Friday (08.00 – 17.00);  Saturday (08.00 – 15.00)

Top