OPINIONE articles

Oligarkët dhe kleptokratët e Kosovës – Muhamer Pajaziti

Oligarkët dhe kleptokratët e Kosovës – Muhamer Pajaziti

Kryeministri Isa Mustafa dhe vartësi kryesor i tij Hashim Thaçi e kanë rrethuar Kosovës me tela me gjemba, për të qeverisur më lehtë me kastën e tyre të politikanëve të korruptuar. Kosova sot, në kumtimin e plotë të fjalës është një oligarki e stilit të Putinit, ku disa persona ose një klasë apo klikë politike

Minjtë e Ali Ahmetit!

Reagimi i Enver Robellit në lidhje me dorëheqjet e fundit të ministrave maqedonas. „Maqedonia! Anija po fundoset dhe minjtë po ikin prej saj. Deri më tani vetëm minjtë maqedonas. Minjtë e Ali Ahmetit jo. Për këtë arsye dhe miliona arsye të tjera: çohuni në protesta paqësore shqiptarë nga Struga, Kërçova, Gostivari, Tetova e Kumanova, artikuloni

Top