OPINIONE articles

Kandidatët për president republike me shumë premtime, po sa do t`i realizojnë?

Kandidatët për president republike me shumë premtime, po sa do t`i realizojnë?

13:34:21              2019-04-15     Ejup Berisha Tre kandidatët për President të Republikës Veriore të Maqedonisë, tre profesorët univresitar Blerim Reka, Gordana Siljanovska dhe Stevo Pendarovski tanimë 15 ditë po zhvillojnë fushatë politike me të cilën po i prezentojnë platformat e tyre zgjedhore, të cilat përmbajnë projekte të cilat do ti

Edhe ti je fajtori i shpërnguljes së rinisë, ti “intelektual”…

15/04/2019       Nga Gjyla Çeliku   A e di ti “intelektual” pse je faktori i shpërnguljes? Sepse ti e ke detyruar fëmijën tënd të bëhet “doktor” pasi ti na paske pasur traditë doktorësh, “profesor” sepse na paska traditë profesorësh, traditë “elitash” të krijuara në kapsullë. Ti “intelektual” jo vetëm profesionin por edhe jetën

Diaspora nuk kuptohet nga enklava e Prishtinës

20:08:52               2019-04-14     Nezir Kraki   Realitetet e diaspores shqiptare, e sidomos asaj të Kosovës, janë shumë SHUMË më komplekse se diskutimet e cekëta të një kaste te frustruar që 365 ditët e një viti i kalon në 2km katror, nën ajrin e ndotur të Prishtinës, në pritje

“Dyfytyrësh, arrogantë e të korruptuar! Njihni ndonjë që nuk është i pasur?”, Marin Mema për politikanët shqiptarë

  13/04/2019   Nga Marin MEMA   Sa herë 28 nëntori është në prag të portës, politika shqiptare vrapon të tregojë patriotizmin e saj, të organizojë pritje, përurime, aktivitete të mbushura me ngjyra e fjalime tërë pasion e dashuri kombëtare. Nëse dikush nuk do t’i njihte do të mendonte se Shqipëria ka fat qe drejtohet

Ja muhabetet dhe brengat më të shpeshta të refugjatëve në Gjermani

16:14:17                  2017-12-14       Mbi refugjatët është folur shumë deri më tani. Debati për lejeqëndrim të rregullt për të afërmit e refugjatëve bile ka shkaktuar edhe dështim të formimit të koalicioneve të partive politike gjermane. Por, çfarë mendojnë azilkërkuesit dhe refugjatët personalisht?   Këtë e dëshmojnë rezultatet

NJOFTIM NGA K.F. PRISHTINA BERN

10:50:31                 2017-11-04         FC Prishtina e Bernës për nder të festave TË NËNTORIT organizon Mbrëmje Muzikore Me datën 18.11.2017 e shtunë ora 19:00. Manifestimi do të mbahet në FESTSAAL ST. LEONHARD CHEMIN ST-LÉONARD 1 1700 FREIBURG NORD Në këtë manifestim do t`ju argëtojnë këngëtarët e

NJOFTIM NGA K.F. PRISHTINA BERN

  19:40:03                  2017-11-01     FC Prishtina e Bernës për nder të festave TË NËNTORIT organizon Mbrëmje Muzikore Me datën 18.11.2017 e shtunë ora 19:00. Manifestimi do të mbahet në FESTSAAL ST. LEONHARD CHEMIN ST-LÉONARD 1 1700 FREIBURG NORD Në këtë manifestim do t`ju argëtojnë këngëtarët e mirënjohur:

NJOFTIM

12:50:11              2017-11-01     FC Prishtina e Bernës për nder të festave TË NËNTORIT organizon Mbrëmje Muzikore   Me datën 18.11.2017 e shtunë ora 19:00.   Manifestimi do të mbahet në FESTSAAL ST. LEONHARD CHEMIN ST-LÉONARD 1 1700 FREIBURG NORD   Në këtë manifestim do t`ju argëtojnë këngëtarët e mirënjohur:

Top