LAJME articles

Dënohet familja shqiptare në Zvicër që ia ndaloi të bijës dashurinë e sinqert

Dënohet familja shqiptare në Zvicër që ia ndaloi të bijës dashurinë e sinqert

08:33:56               2018-02-20       Në Kantonin Valis të Zvicrës, një prind kosovar nuk e ka akceptuar mikun e vajzës së vet – me këtë rast, familja e ka terrorizuar çiftin e ri. Tani, janë dënuar babai dhe i vëllai. Autoritetet juridike të Valisit, para pak kohësh është dashur

Infermierës së bukur kosovare nga Zvicra po i mungon uniforma ushtarake

19.02.2018            15:28:19   Shqiptarja nga Badeni i Zvicrës, Eleonora pothujase është një brez i dytë normal i gjeneratës me prejardhje migrimi, të ashutuquatjur sekondos. Si ushtare e Swisscoy-it zviceran, ka shërbyer disa muaj në Kosovë. Ja se çfarë domethënie për te ka datëlindja e vendlindjes së saj të dytë. Sytë

Albani nga Kumanova, politikan me perspektivë në shoqërinë zvicerane

19:42:34              2018-02-15     Koha e zgjedhjeve lokale nëpër komunat zvicerane gjithnjë e më shumë po afrohet. Natyrisht se edhe oreksi i politikanëve është në rritje e sipër, por që vërtetë janë aktivistë të dalluar dhe personalitete të respektuar në shoqëri. Njëri nga ta është edhe djaloshi ri 27-vjeçar nga

Nga Parajsa, nëpër „kampe përqëndrimi“ gjermanë – historia e tmerrshme e qenve nga Maqedonia

11:40:49               2018-02-15   Veterinerja gjermane Dagmar Senczek ka përjetuar shumë gjera në jetë, por rasti i „Animal-Hording“ i ka tejkaluar të gjitha: „Ishte më e tmerrshmja që kam parë ndonjëherë në jetën time“, ka pohuar gazetën gjermane „Express“. Së bashku me kolegët e tjerë veterinerë, të enjten e kaluar

Vozitësi maqedonas me „veç nja dy birra“ ndalohet nga policia gjermane

17:32:14                   2018-02-14   Sipas një komunikate të mëparshme të policisë gjermane, në vendparkimin e autostradës në afërsi të Wormsit në Gjermani, është kontrolluar një vozitës kamioni nga Maqedonia, i cili policëve u ka rënë në sy pas kundërmimit të madh në alkool. Kontrolli është kryer gjatë të

Top