Stuhi me breshër dhe gurë në Rumani (Video)

 
 

Një pjesë e Rumanisë sot është përfshi nga stuhi, që ka sjellë shi dhe breshër.
Në një video të publikuar në rrjetet sociale, shihet se bie breshër me kokrra të madhësive të mëdha, ndërsa duket sikur bien edhe kur.Nuk bëhet e ditur nëse gurët dhe balta kanë rënë nga ndonjë ndërtesë, për shkak të stuhisë së madhe.

 
 
 
Please follow and like us:
235555
Top