Author Archives: admin

Pritje madhështore e Xhordit 17-vjeçar pas rikthimit në Gjermani

Pritje madhështore e Xhordit 17-vjeçar pas rikthimit në Gjermani

21:49:05                  2018-02-22   Djaloshi 17-vjeçar shqiptar Xhordi, të martën sërish është kthyer në Gjermani, nga Shqipëria në aeroportin e Düsseldorfit me avion. Aty e kanë pritur humanistja gjermane Gaby Tebeck dhe miqtë e saj. Në klubin sportiv SV Issum, kthimi i Xhordit është festuar deri në orët e

Shoqata humanitare franceze „La Belle Porte“ do të ndihmojë personat me aftësi të kufizuara në Shqipëri

18:40:13               2018-02-22   Shoqata humanitare franceze „La Belle Porte“ organizon një udhëtim në Shqipëri për të ndihmuar të rriturit me aftësi të kufizuara mendore dhe për të ndarë momente me ta. Për këtë projekt, kjo shoqatë ka fituar edhe një çmim. Projekti i Shoqatës humanitare franceze „La Belle Porte“

Çifti shqiptar gabon cakun me navigacion në Gjermani për 800 kilometra

12:39:05                2018-02-22   Një çift bashkëshortor shqiptar, e ka ngatërruar vendbanimin gjerman Kappeln në Nordpfalz me Kappeln në afërsi të Kielit. Mesnatën e së enjtes, një banorit në afërsi i kishte rënë në sy një veturë e dyshimtë me gjithë udhtarët. Ai menjëherë e ka alrmuar policinë gjermane në

FC Kosova Schongau nga Gjermania e kalli atmosferën për Pavarësi

Heinz Eckl i ndanë mirënjohje ekipit. Nga e majta: Sabit Hajdari, Arben Uka, Heinz Eckl dhe Hafir Elshani   13:10:13                2018-02-21   Para dhjetë vitesh është themeluar FC Kosova Schongau nga Gjermania. Përvjetori ishte një rast i veçantë për ta festuar në sallën „Schlossberg“ në Peiting. Ata e kënduan

Gjashtë vite burg shtetasit nga Maqedonia që vrau krushkun në dasëm të Gjermanisë

17:34:32                  2018-02-20   Gjatë një sulmi me thikë në një dasëm, në rrethinën Baden-Württemberg të Gjermanisë, një shtetas 30-vjeçar i Maqedonisë ishte therë me thikë për vdekje. Tridhjetepesëvjeçari i dyshuar fillimisht ishte arratisur, por policia gjermane e kishte arrestuar dhe tashmë atij i është shqiptuar dënimi prej gjashtë

Benny Islami më i merituari për zhvillimin e turizmit në Kosovë

12:42:31              2018-02-20   Benny Islami si fotograf ka dokumentuar krimet e luftës, ndërsa tani, alpinistëve do t`ua tregojë bukuritë e vendit të vet. Dyzetekatërvjeçari nga Kosova, Benny Islami është i gjithanshëm: Kampion i tetëfishtë i tenisit kosovar, stomatolog, fotograf dhe tash e 15 vite alpinist dhe skiator në një vend,

Top