Daily Archives: 10. June 2019

NË VEND TË NEKROLOGUT: HAXHI XHEVAT (ISMAIL) QORROLLI NJË HUMANIST I PASHOQ

NË VEND TË NEKROLOGUT: HAXHI XHEVAT (ISMAIL) QORROLLI NJË HUMANIST I PASHOQ

20:36:43                    2019-06-10       Më 17 janar 2019, pra të njejtën datë të vitit 1468 kur kishte vdekur Kryeheroi Skënderbeu, dhe të njejtën datë të vitit 1982, kur në Gjermani tragjikisht ishin vrarë heronjtë e kombit, Vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zeka, në Bruksel të Belgjikës, kishte

Austria është më mbrapa se Shqipëria, Kosova e Maqedonia e Veriut

13:21:33                      2019-06-10     Shqipëria, Maqedonia e Veriut, e së shpejti edhe Kosova, kanë stadiume më bashkëkohore se sa Austria dhe Vjena. Ekipi kombëtar austriak i futbollit, në Shkup mund të ndjehet si në shtëpi. Të dielën në mbrëmje, ai e përfundoi stërvitjen e fundit për

Top